Påmelding Sørkonferansen 2023

Sørkonferansen går av stabelen helgen 7.-8. januar 2023. Konferansen inneholder kurs for styremedlemmer i skolekorps og voksenkorps og kurs for aspirantkorps- og skolekorpsdirigenter. Det er også eget materialforvalterkurs. Dette blir delt inn i nivåer, slik at de som har deltatt på kurs tidligere kan lære noe mer avansert vedlikehold.

Skriv navn på korpset her dersom du ikke finner det i nedtrekkslisten.
Spørsmålet gjelder de som har bestilt dagpakke lørdag eller kurspris uten overnatting, og ønsker å bestille middag i tillegg. For deltakere som har bestilt overnatting, er middag lørdag inkludert, og man kan derfor krysse nei.
Jeg er inneforstått med at påmeldingen er bindende fra 15. november. Regler for refusjon ved avmelding etter dette finner du her: https://musikkorps.no/sorkonferansen-2023/?tab=pamelding
Jeg bekrefter at gitt informasjon er korrekt, og kan benyttes ihht til Personvernloven, og under forutsetningene gitt under.
Opplysningene i skjemaet benyttes bare til denne påmeldingen og de deles ikke med tredjepart.
Noen opplysninger lagres i henhold til dokumentasjonskrav.
Opplysninger om allergier eller andre sensitive opplysninger samles inn for deltakerens egen sikkerhet, og deles bare med personer som har legitim grunn til å kjenne til opplysningene. Alle sensitive data slettes umiddelbart etter avsluttet kurs.
Bruk av bilder/video under og etter kurset skal følge Idrettsforbundets (og NMFs) retningslinjer for publisering.
Les mer om personvern og dine rettigheter i vår personvernerklæring: https://musikkorps.no/ny-personlovgivning-innfores/


Skjema generert av program.nohttps://program.no